miercuri, 27 februarie 2008

Piatră la rinichi

Beţi un ceai de rădăcina de mărar [ 25 gr la 1 litru de apa ] pe care-l fierbeti 10 minute si-l lasati sa stea sa se infuzeze 5 minute . Luati cate un paharel după fiecare masă .
SAU
Mătase de porumb, cozi de cireşe, coada calului, troscot[frunze şi tulpină, boabe de ienupăr, fructe de măceşe, seminţe de pepene verde, flori de muşeţel, flori de tei.
Mod de preparare : se pune apă rece întru-n vas de 6kg apoi se bagă în ea cât se cuprinde între 3 degete din fiecare planta. Când începe să fiarbă, se lasă vasul pe foc mic, vreme de 15 minute, apoi se dă vasul deoparte, se acoperă cu capac şi se lasă să stea alte 15 minute. După aceea ceaiul se strecoară. Se pune în sticle sau în alt vas şi se pune la rece, iar plantele strecurate se acopera cu capacul pentru a se mai fierbe încă o dată. Se bea 2 litri de ceai pe zi. Ceaiul se bea 10 zile pe lună, vreme de 3 luni, apoi se poate relua tratamentul de câte ori apar durerile.
Băi : se umple cada cu apă cât mai fierbinte, astfel ca zona rinichilor să fie acoperita. Din cauza fierbinţelii, canalele se dilata şi pietrele încep să fie eliminate. După eliminare, se mai bea o săptămână ceai, pentru a spăla rinichi.
Rezultatele se vor vedea repede şi sigur, reţeta a fost folosită de multă lume.
SAU

Se ia 1kg rădăcină de pătrunjel, se spală şi se fierbe în 2 litri de apă până ce scade la 1litru de apă. Se bea dimineaţa şi seară pe nemâncate câte 1 păhărel. La nevoie reţeta se poate repeta.

Niciun comentariu: